Customer Service

We would love to hear from you!

 

If you have feedback, questions, concerns, or anything else you’d like to share please feel free to email us at hi@NiceGuyFreddie.com. We will do our best to get back to you within 24 hours. 

If you are interested in custom branding, bulk orders, wholesale or retail opportunities please contact us at sales@NiceGuyFreddie.com.

For sponsorships, partnerships, or media inquiries, please contact us at partnerships@NiceGuyFreddie.com.

CONTACT US
WITH ANY INQUIRY

Success! Message received.

SAMSUNG

Het telefoonhoesje met koord is voor deze Samsung modellen beschikbaar:

  • Samsung Galaxy S7

  • Samsung Galaxy S8

  • Samsung Galaxy S9

  • Samsung Galaxy S9 Plus

  • Samsung Galaxy S10

  • Samsung Galaxy S10 Plus

Mis je nog een model? Laat het vooral even weten aan onze Fred.

TELEFOONHOESJE MET KOORD SAMSUNG

Naast praktisch en stijlvol is het telefoonhoesje ook een veilig gebruiksvoorwerp om ook verantwoord je dagelijkse dingen te doen en bereikbaar te blijven. Je telefoon hangt gewoon crossbody of om je nek en kan dus niet meer uit je broekzak of handen gestolen worden. Natuurlijk niet stiekem een berichtje sturen als je aan het fietsen bent.

Welk Samsung model heb ik?

Niet iedereen weet welk Samsung model ze hebben. Maak je geen zorgen. Dit doe je zo:

  • Ga naar Instellingen

  • Ga naar Toestelinfo

  • Ga naar Software-info en zie welk Samsung model je hebt

Het is altijd handig om voordat je je Nice Guy Freddie bestelt nog even te checken wat voor Samsung telefoon je hebt. Dan weet je tenminste zeker dat je het juiste telefoonhoesje met koord voor je Samsung ontvangt.

 

Heb je geen Samsung? Kijk dan even op telefoonhoesje met koord iPhone.

Biedt het telefoonhoesje met koord bescherming?

Ja zeker! Hier hoef je je echt geen zorgen om te maken. Een telefoonhoesje met koord is de ideale manier om je Samsung te beschermen teggen krassen en andere schade. Het softcase telefoonhoesje biedt een flexibele bescherming en ligt daarnaast ook nog eens fijn in de hand. Met een Nice Guy Freddie telefoonkoord hangt je Samsung bovendien altijd aan je nek, dus vallen kan niet meer. Zonder een telefoonhoesje met koord kan het snel en plotseling afgelopen zijn met het plezier van je nieuwe Samsung. Zonder telefoonkoord kan je telefoon uit je handen vallen. Aan schade is dan vaak niet te ontkomen. Om dit soort ongein te voorkomen, draag je je geliefde Samsung aan een koord gewoon als handtas of om je nek. Het stevige materiaal heeft als doel om schade  te voorkomen en doet dit als de beste. Lang leven het Nice Guy Freddie telefoonkoord! Zeg maar dag tegen die hartverzakkende momenten.

Waar koop ik het telefoonhoesje met koord voor mijn Samsung?

Nice Guy Freddie ligt in de allertofste concept stores van Nederland. Niets leuker dan een dagje shoppen toch. Je Nice Guy Freddie telefoonkoord kun je natuurlijk ook lekker lui vanaf de bank online kopen.

Is het veilig om het telefoonhoesje met koord te gebruiken?

Zeker weten! Je telefoon hangt nu safe & sound om je nek of schouder. Niemand kan je telefoon uit je tas of broekzak grissen. Wel uitkijken op de fiets. Het is natuurlijk hartstikke verleidelijk om te gaan bellen of een berichtje te sturen, maar dit is natuurlijk onverantwoordelijk. Bovendien staat je dan een flinke boete te wachten.