• White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 all rights reserved

Customer Service

We would love to hear from you!

 

If you have feedback, questions, concerns, or anything else you’d like to share please feel free to email us at hi@NiceGuyFreddie.com. We will do our best to get back to you within 24 hours. 

If you are interested in custom branding, bulk orders, wholesale or retail opportunities please contact us at sales@NiceGuyFreddie.com.

For sponsorships, partnerships, or media inquiries, please contact us at partnerships@NiceGuyFreddie.com.

CONTACT US
WITH ANY INQUIRY

HUAWEI

Het telefoonhoesje met koord is voor deze Huawei modellen beschikbaar:

  • Huawei Mate 20

  • Huawei Mate 20 Pro

  • Huawei P20

  • Huawei P20 Pro

Niet getreurd. Binnenkort meer :)

TELEFOONHOESJE MET KOORD HUAWEI

Het telefoonhoesje met koord is beschikbaar voor Huawei Mate 20, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 en Huawei P20 Pro. En binnenkort voor nog meer Huawei modellen, dus hou ons zeker in de gaten. Op dit moment hebben we nogal last van keuzestress aangezien Huawei zoveel verschillende modellen in razend tempo heeft uitgebracht. Denk je dat je ons kan helpen? Vertel ons jouw Huawei model!

Welk Huawei model heb ik?

Het is heel eenvoudig om er achter je Huawei model te komen. Dat doe je als volgt:

 

  • Ga naar Instellingen

  • Ga naar Over deze telefoon

  • Bekijk nu je model nummer

We raden je aan om voordat je telefoonhoesje met koord bestelt nog even te checken wat voor Huawei telefoon je hebt. Dan weet je tenminste zeker dat je het juiste telefoonhoesje met koord voor je telefoon ontvangt. Geloof ons je zou niet de eerste zijn die een verkeerd model bestelt. Absoluut onnodig en zonde, dus vooral even checken.

 

Heb je geen Huawei? Kijk dan even op telefoonhoesje met koord iPhone of telefoonhoesje met koord Samsung.

Biedt het telefoonhoesje met koord optimale bescherming?

De Huawei telefoons zijn geavanceerd en bezitten de laatste technologische snufjes. Toch blijft een telefoon altijd kwetsbaar, zeker als hij valt. Het is dan ook zeker aan te raden om voor jouw onmisbare gadget een telefoonhoesje met koord te kopen. Als je telefoon valt, kan het een smak geld kosten om h’m te laten repareren. In het ergste geval ben je ook je dierbare vakantiefoto's en telefoonnummers in één klap kwijt. Het telefoonkoord beschermt je telefoon niet alleen tegen vallen en krassen. Het staat ook nog eens über cool. Vooral de elegante modellen van Nice Guy Freddie. Al zeggen we het zelf natuurlijk ;)

Telefoonhoesje met koord kopen voor Huawei

Je Nice Guy Freddie telefoonkoord koop in onze online shop. De telefoonhoesjes met koord worden met veel liefde handgemaakt in Berlijn. De levertijd naar Nederland bedraagt ongeveer 2 tot 3 werkdagen. Of neem even een kijkje in het overzicht van de gezelligste conceptstores van Nederland waar je het telefoonkoord van Huawei kunt kopen.

Is het veilig om het telefoonhoesje met koord te gebruiken?

Naast het feit dat een telefoonkoord modieus en praktisch, is kan het telefoonhoesje met koord ook zeer geschikt zijn voor het verbergen van je telefoon in een drukke stad met zakkenrollers. In plaats van dat je telefoon in je tas, over je schouder en vaak uit het zicht, kan je je telefoon nu verbergen onder  een jas, waardoor het veel moeilijker wordt voor opportunistische zakkenrollers om h'm te stelen.