TELEFOONHOESJE

MET KOORD.

COLLECTIE

BEKEND VAN

elle magazine logo.jpg
Linda-logo 1140x250.png
Logo Flair.png
Logo Jan Magazine.png
cosmopolitan logo.png
Kek Mama logo.jpg
logo lindameiden.png
Logo fabulous mama.png
Telefoonhoesje met koord iPhone.jpg
Telefoonhoesje met koord mooi.jpg
Telefoonhoesjet met koord Samsung
Nice-Guy-Freddie-About.jpg
DSC_8988.jpg

Telefoonhoesje met koord, het onmisbare accessoire voor je telefoon

Telefoonhoesjes met koord zie je nu steeds meer in het straatbeeld. Ze zijn overgewaaid uit Berlijn. Daar zijn ze zelfs niet meer weg te slaan. Is helemaal niet gek. Want als je h'm eenmaal omhangt, snap je niet dat je ooit zonder kon. Dat té leuk jurkje heeft natuurlijk geen zakken. Of je nieuwe telefoon in dat zogenaamd handige oversized formaat past gewoon niet meer in je zak. Waar laat je je telefoon dan? Juist! Aan dit telefoonhoesje met koord van Nice Guy Freddie. In het hoesje stop je nog wat geldpasjes en je bent helemaal ready to go. 

Je leest het goed. Je hoeft dus nooit meer op zoek naar je telefoon in je tas. Geen onhandig gevulde broekzak en geen gekke ongelukjes in toiletpotten. Het telefoonhoesje met koord draag je gewoon crossbody als een handtas of om je nek. Maak je graag foto’s met je telefoon? Ook dat maakt het in lengte verstelbare telefoonkoord gemakkelijker dan ooit. Je kiekt dat mooi plaatje en je kunt snel weer door met echt belangrijke dingen. Sta je met kinderen en een volle boodschappenkar in de supermarkt en wil je heel snel even je saldo checken of je boodschappenlijst afvinken? Niet graven in je tas, je telefoon is nu altijd binnen handbereik. Hoe heb je ooit zonder dit telefoonkoord van Nice Guy Freddie gekund? 

veelgestelde vragen

Wat is het telefoonhoesje met koord?

Het principe is zo simpel dat je je afvraagt waarom het niet eerder bedacht is. Je telefoonhoesje is nu verbonden met een koord dat je om je nek kunt hangen. Je stopt je telefoon in het hoesje, hangt het koord om je nek en that's it. Je telefoon hangt door het telefoonhoesje met koord nu altijd binnen handbereik. Zo handig om even snel een berichtje te lezen of dat gezellige moment vast te leggen op de gevoelige plaat. En no worries je telefoon is ook nog beschermd door de extra stevige hoeken van het telefoonhoesje. Nice Guy Freddie denkt aan alles. Maar wees gewaarschuwd! Dit telefoonhoesje met koord is heeeel verslavend. Beschikbaar voor iPhone en Samsung.

Voor wie is het telefoonhoesje met koord?

Ideaal voor reislustige types die geen plaats hebben voor extra bagage. Maar ook zeker een musthave voor festivals. En wat dacht je van drukke moeders die hun handen al vol hebben. Het Nice Guy Freddie telefoonhoesje met koord is heus niet alleen voor de hippe hipster. Voor op kantoor, in de speeltuin, op reis en wat dacht je van je dagelijkse tramrit naar je werk? Elke dag en op elk moment kun je blij worden met je telefoonhoesje met koord.

Voordelen van een telefoonhoesje met koord

Met dit genieuze telefoonkoord draag je je telefoon altijd dichtbij en binnen handbereik door het handige koord.

 

  • Nooit meer zoeken naar je telefoon.

  • Snel even dat gezellige berichtje beantwoorden.

  • Dat unieke fotomoment vastleggen, voordat het weer voorbij is.

  • Meteen een tikkie versturen.

  • Geen telefoongesprek meer missen.

Je hebt nu je handen vrij voor de echt belangrijke dingen, maar je kunt toch je scherm in de gaten houden voor belangrijke berichten. En dat allemaal.. ja je raadt het al... door het telefoonhoesje met koord.

Waar kun je het telefoonhoesje met koord kopen?

Nice Guy Freddie is te koop in de aller-leukste concept stores van Nederland. Neem vooral even een kijkje in ons winkeloverzicht om te zien waar je bij jou in de buurt een telefoonhoesje met koord kan kopen. Altijd handig om eerst in real life kennis te maken met Freddie, zodat je in het echt kunt zien hoe nice hij is. Sommige shops hebben ook nog lekkere koffie #winwin

Natuurlijk kun je jouw telefoonhoesje met koord online kopen. Je ontvangt je bestelling dan binnen enkele dagen. Uiteraard kun je ook een bezoekje brengen aan de verschillende winkels. Vooral als je nog geen keuze uit de verschillende telefoonkoorden hebt gemaakt, is dat echt handig. Welke vind jij eigenlijk het leukst? 

Hoe draag je het telefoonkoord?

Het telefoonkoord kun je dragen als een handtas. Bijvoorbeeld crossbody of over je schouders. Bij mannen zie je vaak dat het telefoonhoesje met koord om de nek gehangen wordt. Dit staat bijvoorbeeld ook leuk bij een sportieve outfit. Draag het telefoonkoord gewoon lekker zoals jij wilt :)